Wanneer u de glans van uw marmeren vloer of marmeren schouw enkel weer wilt herstellen naar de oorspronkelijke staat. Dan kunt u voor marmer kristalliseren kiezen door Kuipers Natuursteenonderhoud.

Wat is marmer kristalliseren?
Waarbij zowel het renoveren van marmer, het slijpen en schuren van marmer en het polijsten van marmer in beginsel nagenoeg hetzelfde proces wordt gehanteerd, is het marmer kristalliseren duidelijk een ander proces. Bij het marmer kristalliseren wordt, in tegenstelling tot het renoveren, schuren en polijsten, gebruik gemaakt van een poeder dat in combinatie met water en het marmer een chemische reactie veroorzaakt.

Tijdens het marmer kristalliseren van uw vloer of marmeren schouw worden de minuscuul kleine krasjes in uw marmeren vloer gevuld, waardoor uw vloer meer zal gaan glimmen.

Wanneer niet marmer kristalliseren?
Grote krassen en beschadigingen in uw marmer worden echter door het marmer kristalliseren niet gevuld. Daarom zullen, wanneer u kiest voor het kristalliseren van uw vloer, grote krassen en kaal gelopen plekken in uw marmer zichtbaar blijven. Is dit het geval, dan raden wij aan u marmeren vloer of marmeren schouw te laten renoveren, schuren en/of polijsten.

Vragen over marmer kristalliseren
Indien uw verdere vragen heeft over het marmer kristalliseren, of u wilt advies wat u het beste met uw marmeren vloer, dan wel marmeren schouw of wand kunt doen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies.