Basalt, gebrand/geborsteld

De Basalt die Kuipers Natuursteen levert is afkomstig uit China. Basalt is vorstbestendig en daarom geschikt voor zowel binnen als buiten. Bazalt is doordat er kalk in zit niet bestand tegen zuren. Deze basalt is gebrand en geborsteld dit houdt in dat de steen blootgesteld wordt aan een vlam. Door het warmteverschil barsten er aan de oppervlakte stukjes uit. Hierdoor wordt het oppervlakte ruw. Om scherpe randen te verwijderen wordt het basalt met staalborstel geborsteld. Door het ruwe uiterlijk komt het basalt wat robuuster over en is minder kwetsbaar voor krassen en vlekken.

De hardheid van Basalt is 4 waardoor hij harder is dan de meeste marmersoorten waar de hardheid vaak 3 van is.

Afwijkende maten dan die op de site staan zijn altijd mogelijk op aanvraag.

Orienteren op Basalt
Wanneer u daadwerkelijk geïnteresseerd bent in de aanschaf van Basalt, kunt u bij ons, geheel vrijblijvend, een offerte opvragen. Op basis van deze offerte weten wij in welke natuursteensoort soort u geïnteresseerd bent en hoeveel vierkante meter u hiervan nodig denkt te hebben.

Op basis van deze offerte zullen wij vervolgens contact met u opnemen om zeker te stellen dat u geleverd krijgt wat u wilt hebben, en u aanvullend over het Basalt te adviseren.

Daarnaast biedt Kuipers Natuursteen u de mogelijkheid om op locatie het Basalt en/of enige andere natuursteensoorten te bekijken. Dat kan bij ons, maar wij zijn zeker ook bereid om bij u op locatie langs te komen. Zo wordt u in staat gesteld om het Basalt te zien in de omgeving waar het gelegd zal worden.

De verkoop van Basalt
Pas wanneer u zeker weet dat dit het graniet is dat uw wilt. Wordt de overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Vervolgens wordt door Kuipers Natuursteen het Basalt in de overeengekomen periode bij u geleverd.

Vragen over Basalt
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Basalt, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 59,30

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 139,30