Arabescato

Arabescato is een marmersoort die gewonnen wordt ten noorden van Carrara in Italie. Net zoals alle ander marmersoorten is Arabescato geaderd. De ondergrond is wit maar de aderen kunnen variëren van grijst tot zwart maar ook beige, rood, bruin en groen is mogelijk.
Arabescato is minder geschikt voor buiten aan gezien deze niet vorstbestendig is. Arabescato is zuurgevoelig.
Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Orienteren op Arabescato marmer
Wanneer u serieus geintereseerd bent in het aanschaffen van Arabescato heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke marmersoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Arabescato marmer.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Arabescato marmer komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Arabescato te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Arabescato
Op het moment dat u zeker bent dat Arabescato het de marmersoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Arabescato bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Arabescato marmer
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Arabescato marmer, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 22,02

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 102,02