Ons bedrijf houdt zich sinds 1990 bezig met het onderhoud en renovatie van natuurstenen vloeren. Daarnaast verkopen wij sinds enkele jaren o.a. de meest voorkomende natuursteen in diverse formaten alsmede onderhouds- en beschermingsproducten voor alle soorten natuursteen. Het uitvoerend personeel van Kuipers Natuursteenonderhoud heeft een gedegen opleiding gehad specifiek gericht op de natuursteenbranche en verzorgd door het Centrum Natuursteen.

Door de jarenlange expertise, kennis en ervaring, kunnen wij u niet alleen adviseren in de aanschaf van het natuursteen maar ook in de specifieke onderhoudsvragen. Wilt een meer informatie of een gericht advies neem dan contact met ons op.

 

Verkoop

Kuipers Natuursteenonderhoud heeft een breed assortiment aan natuursteen op voorraad. Door onze rechtstreekse import hebben wij een groot aanbod van vele soorten natuursteen zoals marmer, graniet of hardsteen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Het meeste van de door ons aangeboden natuursteen kan daarom binnen enkele dagen bij u worden afgeleverd. Mocht u uw keuze niet op onze website vinden, neemt u dan contact met ons op.

 

Onderhoud/renovatie

Oude, doffe of beschadigde natuursteen kan weer zijn originele uitstraling krijgen door deze te slijpen en polijsten of te kristalliseren, afhankelijk van de toestand van het natuursteen. Via een opname ter plaatse of via foto’s die u ons mailt, kunnen wij een gericht advies geven hoe uw natuursteen te behandelen en wat dit gaat kosten. Voor een vrijblijvend advies over uw natuurstenen vloer, wand of schouw kunt contact opnemen met Kuipers Natuursteen.

 

Onderhoudscontract

Wilt u zeker weten dat u vloer of schouw altijd in perfecte staat is, denk dan eens aan een onderhoudscontract. Wilt u daar meer over weten, klik dan hier.

 

Overig

Relevante links

 

 

granito terrazzo renoveren voor na onderhoud