Indien uw marmeren vloer kaal gelopen is of in uw marmeren schouw diepe krassen zitten, dan kunt u, om uw marmer weer in de oorspronkelijke staat te herstellen het marmer schuren, ook wel marmer slijpen genaamd. Kuipers Natuursteenonderhoud is gespecialiseerd in het schuren van uw marmeren vloeren en/of marmeren schouwen.

Wat is marmer schuren / marmer slijpen?
Bij het marmer schuren, schuren wij een klein gedeelte van toplaag van het marmer. Het voordeel van het schuren van het marmer is dat je in een nieuwe laag van het marmer komt, waar geen vlekken, krassen en kale plekken zichtbaar zijn. Daarnaast worden met het marmer schuren ook krassen verwijderd en hoogteverschillen tussen de marmeren tegels weggenomen, waardoor de marmeren vloer er uitziet als één geheel in plaats van een aantal lossen marmeren tegels.

Na schuren, marmer weer als nieuw
Bovendien komt bij het marmer schuren, omdat wij een klein gedeelte van de toplaag afschuren, een nieuwe gedeelte van de steen naar boven. U krijgt dus aan het einde van het schuurproces een vloer die er qua glans en uitstraling weer als nieuw uit ziet.

Vragen over marmer schuren / marmer slijpen
Indien uw verdere vragen heeft over het marmer schuren, of u wilt advies wat u het beste met uw marmeren vloer, dan wel marmeren schouw of wand kunt doen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag vrijblijvend van passend advies.