Indien uw marmeren vloer, dan wel marmeren schouw zodanig verzakt of beschadigd is, dat deze doormiddel van schuren niet meer in de oude staat te herstellen is, dan kan Kuipers Natuursteenonderhoud deze marmeren vloer, schouw of wand voor u renoveren.

Voor het marmer renoveren gebruikt Kuipers Natuursteenonderhoud verschillende technieken.

Vervangen marmeren tegels
Zo kunnen wij bij het renoveren van een marmeren vloer of marmeren schouw de gehele marmeren tegels vervangen. Nagenoeg alle soorten marmeren tegels hebben wij ons assortiment, waardoor wij snel en zonder kwaliteitsverschil uw marmeren vloer, dan wel marmeren schouw weer naar de oorspronkelijke staat terug kunnen brengen.

Herstellen marmeren tegels
Wanneer vervangen niet noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij (kleine) schuren in de marmeren tegel, dan kan Kuipers Natuursteenonderhoud deze bij het renoveren van het marmer doormiddel van speciale steenlijm weer herstellen. Ook deze renovatie van het marmer brengt uw marmeren object weer (nagenoeg) terug naar de oorspronkelijke staat.

Na renoveren marmer schuren en polijsten
Omdat marmer een natuurproduct is en de marmeren tegels van verschillende locaties in de groeve net een andere glans, dan wel uitstraling kunnen hebben, zullen wij u wel vaak adviseren om, na het marmer renoveren, de rest van de vloer te laten schuren en polijsten. Dit om het allerbeste resultaat en de gehele marmeren vloer, dan wel de marmeren schouw dezelfde uitstraling te laten krijgen.

Vragen over marmer renoveren
Indien uw verdere vragen heeft over het renoveren van marmer, of u wilt advies wat u het beste met uw marmeren vloer, dan wel marmeren schouw of wand kunt doen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag vrijblijvend van passend advies.