Rose Aurora

Rosa Aurora is een natuursteensoort die gewonnen wordt in Portugal. Rosa Aurora is een niet bestendig voor buiten en aangezien het een marmer is, is deze kwetsbaar voor zuren. Het is wel een soort dat gebruikt kan worden in natte ruimtes

Rosa Aurora heeft zoals de meeste marmersoorten een hardheid van 3.

Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Oriënteren op Rosa Aurora
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Rosa Aurora heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke natuursteensoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Rosa Aurora.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Rosa Aurora komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Rosa Aurora te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Rosa Aurora
Op het moment dat u zeker bent dat Rosa Aurora het de natuursteensoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Rosa Aurora bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Rosa Aurora natuursteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Rosa Aurora natuursteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 122,96

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 202,96