Nero Marquina (Spanje)

Nero Marquina is een kalksteensoort die wordt gewonnen in Spanje. Nero Marquina is een zwarte natuursteen met witte aders. Gepolijst is Nero Marquina eigenlijk enkel binnen te gebruiken maar niet in natte ruimtes.

De hardheid van deze steen is 3.

Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Oriënteren op Nero Marquina
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Nero Marquina heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke natuursteensoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Nero Marquina.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Nero Marquina komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Nero Marquina te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Nero Marquina
Op het moment dat u zeker bent dat Nero Marquina het de natuursteensoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Nero Marquina bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Nero Marquina natuursteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Nero Marquina natuursteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 111,21

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 191,21