Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen is een van de bekendere hardstenen en komt zoals de naam al vermoed uit België. Belgisch hardsteen is een kalksteen met een meer of minder uitgesproken blauw grijze kleur. In Belgisch hardsteen zitten veel resten van diertjes met een kalksteenskelet die veelal op de zeebodem leefden.

Een bijzondere eigenschap van Belgisch hardsteen is dat het uitstekend gebruikt kan worden voor de binnenruimte, maar tevens ook perfect is voor gebruik in de buitenruimte.

Belgisch hardsteen is in tal van verschillende maten en afwerkingen te bestellen, zitten uw maten niet in het systeem, neem dan contact met ons op. Andere afmetingen of kwaliteiten zijn op aanvraag leverbaar.

Orienteren op Belgisch hardsteen
Wanneer u daadwerkelijk geïnteresseerd bent in de aanschaf van Belgisch hardsteen, kunt u bij ons, geheel vrijblijvend, een offerte opvragen. Op basis van deze offerte weten wij in welke hardsteen soort u geïnteresseerd bent en hoeveel vierkante meter u hiervan nodig denkt te hebben.

Op basis van deze offerte zullen wij vervolgens contact met u opnemen om zeker te stellen dat u geleverd krijgt wat u wilt hebben, en u aanvullend over het Belgisch hardsteen te adviseren.

Daarnaast biedt Kuipers Natuursteen u de mogelijkheid om op locatie het Belgisch hardsteen en/of enige andere hardsteen soorten te bekijken. Dat kan bij ons, maar wij zijn zeker ook bereid om bij u op locatie langs te komen. Zo wordt u in staat gesteld om het Belgisch hardsteen te zien in de omgeving waar het gelegd / gebruikt zal worden.

Verkoop Belgisch hardsteen
Pas wanneer u zeker weet dat Belgisch hardsteen de natuursteen is die uw wilt, dan gaan we over tot de daadwerkelijke verkoop van Belgsich hardsteen. Vervolgens wordt door Kuipers Natuursteen het Belgisch hardsteen in de overeengekomen periode bij u afgeleverd.

Vragen over verkoop Belgisch hardsteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Belgisch hardsteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 100,67

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 180,67