Giallo Veneziano

Giallo Venziano is een granietsoort uit Brazilië. Het is zowel voorts- en zuurbestendig. Hierdoor is het overal te gebruiken en toe te passen dus zowel binnen als buiten en in de natte ruimtes.

De hardheid van deze steen ligt rond de 6 en ligt dus beduidend hoger dan bijvoorbeeld marmer waar de hardheid maar 3 is en zelfs hoger dan veel andere granietsoorten

Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Oriënteren op Giallo Venziano
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Giallo Venziano heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke natuursteensoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Giallo Venziano.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Giallo Venziano komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Giallo Venziano te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Giallo Venziano
Op het moment dat u zeker bent dat Giallo Venziano het de natuursteensoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Giallo Venziano bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Giallo Venziano natuursteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Giallo Venziano natuursteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per meter (M¹) € 166,74

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 246,74