Paradiso Bash

Paradiso Bash is een granietsoort uit India. Het is zowel voorts- en zuurbestendig. Hierdoor is het overal te gebruiken en toe te passen dus zowel binnen als buiten en in de natte ruimtes.

De hardheid van deze steen ligt tussen de 6 en 6,5 en ligt dus beduidend hoger dan bijvoorbeeld marmer waar de hardheid maar 3 is en zelfs hoger dan veel andere granietsoorten

Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Oriënteren op Paradiso Bash
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Paradiso Bash heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke natuursteensoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Paradiso Bash.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Paradiso Bash komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Paradiso Bash te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Paradiso Bash
Op het moment dat u zeker bent dat Paradiso Bash het de natuursteensoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Paradiso Bash bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Paradiso Bash natuursteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Paradiso Bash natuursteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per meter (M¹) € 110,74

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 190,74