Als uw natuurstenen wanden, natuurstenen vloer, schouw of aanrechtblad zo beschadigd is dat deze niet op minder intensieve wijze hersteld kan worden, dan kan Kuipers Natuursteenonderhoud het natuursteen renoveren, dan wel het natuursteen vervangen. Dit doet Kuipers Natuursteenonderhoud op een zodanige manier dat van de hele beschadiging nagenoeg niks meer te zien is. Er zijn meerdere mogelijkheden om het natuursteen renoveren tot stand te brengen.

Verschillende manieren van renoveren natuursteen
Kuipers Natuursteenonderhoud heeft nagenoeg elk soort natuursteen tot zijn beschikkingen en als wanneer natuursteen vervangen dient worden kunnen wij dit vaak snel en zonder kwaliteitsverlies weer in de oude staat terugbrengen.

Is het echter niet nodig om hele stukken natuursteen te vervangen dan zijn er altijd andere mogelijkheden om het natuursteen te renoveren. Bij scheuren kan natuursteen renovatie uitgevoerd worden door middel van speciaal daarvoor bestemde natuursteenlijm. Deze kunnen natuursteenlijm mengt Kuipers Natuursteen in exact dezelfde kleur als uw natuurstenen vloer, natuurstenen wand of natuurstenen schouw. Met als resulataat dat nagenoeg niets ziet van de oude scheur(en) in het natuursteen.

Natuursteen polijsten
Als Kuipers Natuursteenonderhoud enkele delen van tegels heeft dienen te vervangen om het natuursteen te renoveren, is het aannemelijk dat ook het overige natuursteen gerenoveerd dient te worden. Daarom raad Kuipers Natuursteen in dat geval vaak aan om de rest van het natuursteen te polijsten of te schuren. Dit om uiteindelijk het tot het mooiste resultaat te komen en op die manier al het natuursteen dezelfde uitstraling zal hebben.

Verdere vragen over renoveren natuursteen
Indien uw verdere vragen heeft over het natuursteen renoveren, of u wilt advies wat u het beste met uw natuurstenen vloer, dan wel natuurstenen schouw of wand kunt doen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies.