Als uw hardstenen wanden, hardstenen vloer, schouw of hardstenen aanrechtblad zo beschadigd is dat deze niet op minder intensieve wijze hersteld kan worden, dan kan Kuipers Natuursteenonderhoud het hardsteen renoveren, dan wel het hardsteen vervangen. Dit doet Kuipers Natuursteenonderhoud op een zodanige manier dat van de hele beschadiging nagenoeg niks meer te zien is. Om het hardsteen te renoveren maken wij gebruik van verschillende technieken.

Verschillende manieren van renoveren hardsteen
Kuipers Natuursteenonderhoud heeft nagenoeg elk soort hardsteen tot zijn beschikkingen en wanneer hardsteen vervangen dient worden, kunnen wij het hardsteen vaak snel en zonder kwaliteitsverlies weer in de oude staat herstellen.

Is het echter niet nodig om hele stukken hardsteen te vervangen dan zijn er altijd andere mogelijkheden om het hardsteen te renoveren. Bij scheuren kan hardsteen renovatie uitgevoerd worden door middel van speciaal daarvoor bestemde hardsteenlijm. Deze hardsteenlijm mengt Kuipers Natuursteen in exact dezelfde kleur als uw hardstenen vloer, hardstenen wand of hardstenen schouw. Met als resultaat dat u nagenoeg niets ziet van de oude scheur(en) in het hardsteen.

Hardsteen polijsten
Als Kuipers Natuursteenonderhoud enkele delen van tegels heeft dienen te vervangen om het hardsteen te renoveren, is het in sommige gevallen wenselijk dat ook het overige hardsteen gerenoveerd dient te worden. Daarom raad Kuipers Natuursteenonderhoud in dat geval vaak aan om de rest van het hardsteen te polijsten of te schuren. Dit om uiteindelijk het tot het mooiste resultaat te komen en op die manier al het hardsteen dezelfde uitstraling zal hebben.

Verdere vragen over renoveren hardsteen
Indien uw verdere vragen heeft over het hardsteen renoveren, of u wilt advies wat u het beste met uw hardstenen vloer, dan wel hardstenen schouw of wand kunt doen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies.