Mustang, Gekalibreerd

Mustang is een leisteen soort afkomstig uit Brazilië. Het bestaat uit allemaal verschillende lagen. Het is zowel zuur- als vorstbestendig en daarom binnen en buiten te gebruiken. Het heeft dezelfde hardheid als de meeste marmer namelijk 3.

Gekalibreerd houdt in dat de tegels nagenoeg even dik zijn.

Afwijkende maten dan die op de site staan zijn altijd mogelijk op aanvraag.

Oriënteren op Mustang
Wanneer u daadwerkelijk geïnteresseerd bent in de aanschaf van Mustang, kunt u bij ons, geheel vrijblijvend, een offerte opvragen. Op basis van deze offerte weten wij in welke natuursteen soort u geïnteresseerd bent en hoeveel vierkante meter u hiervan nodig denkt te hebben.

Op basis van deze offerte zullen wij vervolgens contact met u opnemen om zeker te stellen dat u geleverd krijgt wat u wilt hebben, en u aanvullend over het Mustang leisteen te adviseren.

Daarnaast biedt Kuipers Natuursteen u de mogelijkheid om op locatie het Mustang leisteen en/of enige andere natuursteen soorten te bekijken. Dat kan bij ons, maar wij zijn zeker ook bereid om bij u op locatie langs te komen. Zo wordt u in staat gesteld om het Mustang te zien in de omgeving waar het gelegd zal worden.

De verkoop van Mustang
Pas wanneer u zeker weet dat dit het leisteen is dat uw wilt. Wordt de overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Vervolgens wordt door Kuipers Natuursteen het Mustang in de overeengekomen periode bij u geleverd.

Vragen over Mustang
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Mustang, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 49,86

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 129,86