Turkse Travertin Ivory

Travertin Ivory wordt, zoals de naam al doet vermoeden, gewonnen in Turkeije en is zowel geschikt voor binnen als buiten omdat deze vorstbestendig is. Travertin Ivory is tevens geschikt voor natte ruimtes. Travertin Ivory is zuurgevoelig. Travertin Ivory heeft een open structuur en is niet zoals het Italiaans travertin vaak is gestopt.
Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Orienteren op Travertin Ivory marmer 
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Travertin Ivory heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke marmersoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Travertin Ivory marmer.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u Travertin Ivory marmer komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Travertin Ivory te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Travertin Ivory
Op het moment dat u zeker bent dat Travertin Ivory de marmersoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Travertin Ivory bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Travertin Ivory marmer
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Travertin Ivory marmer, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 65,00

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 145,00