Rosalia Light

Rosalia Light wordt gewonnen in Turkijen  is  geschikt voor binnen en is vorstbestendig. Rosalia Light is tevens geschikt voor natte ruimtes. Rosalia Light is zuurgevoelig.
Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Orienteren op Rosalia Light marmer 
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Rosalia Light heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke marmersoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Rosalia Light marmer.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u Rosalia Light marmer komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Rosalia Light te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Rosalia Light
Op het moment dat u zeker bent dat Rosalia Light de marmersoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Rosalia Light bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Rosalia Light marmer
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Rosalia Light marmer, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 58,40

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 138,40