Imperial Bronze

Imperial Bronze is een marmersoort die gewonnen wordt in Egypte. Net zoals alle ander marmersoorten is Imperial Bronze geaderd. De ondergrond is wit maar de aderen. Imperial Bronze is  geschikt voor binnen en buiten aangezien deze  vorstbestendig is. Imperial Bronze is tevens geschikt voor natte ruimtes. Imperial Bronze is zuurgevoelig.
Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Orienteren op Imperial Bronze marmer 
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Imperial Bronze heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke marmersoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Imperial Bronze marmer.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u Imperial Bronze marmer komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Imperial Bronze te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Imperial Bronze
Op het moment dat u zeker bent dat Imperial Bronze de marmersoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Imperial Bronze bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Imperial Bronze marmer
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Imperial Bronze marmer, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 77,25

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 157,25