Laperto/Daino

Laperto, ook wel Daino Fossieli of Palerto genaamd, is een marmersoort die gewonnen wordt in Italie. Net zoals alle ander marmersoorten is Laperto/Daino Fossieli geaderd.
Laperto/Daino Fossieli is  geschikt voor binnen en is vorstbestendig. Laperto/Daino Fossieli is tevens geschikt voor natte ruimtes. Laperto/Daino Fossieli is zuurgevoelig.
Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Orienteren op Laperto/Daino Fossieli marmer 
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Laperto/Daino Fossieli heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke marmersoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Laperto/Daino Fossieli marmer.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u Laperto/Daino Fossieli marmer komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Laperto/Daino Fossieli te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Laperto/Daino Fossieli
Op het moment dat u zeker bent dat Laperto/Daino Fossielide marmersoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Laperto/Daino Fossieli bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Laperto/Daino Fossieli marmer
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Laperto/Daino Fossieli marmer, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 52,70

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 132,70