Botticino

Botticino is een marmersoort die gewonnen wordt in Italie. Net zoals alle ander marmersoorten is Botticino geaderd.
Botticino is  geschikt voor binnen en is vorstbestendig. Botticino is tevens geschikt voor natte ruimtes. Botticino is zuurgevoelig.
Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Orienteren op Botticino marmer 
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Botticino heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke marmersoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Botticino marmer.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u Botticino marmer komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Botticino te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Botticino
Op het moment dat u zeker bent dat Botticino de marmersoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Botticino bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Botticino marmer
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Botticinomarmer, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 73,00

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 153,00