Bianco Carrara "C"

Bianco Carrara "C" is een van de bekendste marmersoorten in Nederland. Deze marmersoort is afkomstig uit Italië. Het is een marmersoort met een witte ondergrond en meestal grijze aders. Bainco Carrara "C" heeft een iets rustigere uitstraling dan het Bianco Carrara "C/D" en/of "D"en is vaak ook wat witter. Bainco Carrara is geschikt voor zowel binnen als buiten en is vorstbestendig. Voor natte ruimtes is deze soort ook geschikt maar er moet wel rekening gehouden worden is dat Bianco Carrara niet zuurbestendig is. De hardheid van Bianco Carrar is 3.
Afwijkende maten dan op de site staan zijn ook altijd mogelijk.

Orienteren op Bainco Carrara “C” marmer
Als u oog bij Kuipers Natuursteen is gevallen op Bianco Carrara “C” dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Op deze manier weet Kuipers Natuursteen welke steensoort u geïnteresseerd in bent en hoeveel vierkante meter Bianco Carrara “C”u wilt bestellen.
Hier op volgende zullen wij contact met u opnemen om vast te stellen dat alle gegevens juist zijn en indien nodig u kunnen wij nog wat extra informatie over Bianco Carrara “C” geven.

Er bestaat bij Kuipers Natuursteen uiteraard ook de mogelijkheid om bij ons het Bianco Carrara “C” of andere soorten natuursteen te komen bekijken. Mocht u echt geïnteresseerd zijn en u wilt weten hoe de steensoort staat op de locatie waar hij uiteindelijk komt te liggen zijn wij ook beried om langs te komen.

De verkoop van Bianco Carrara “C”
Op het moment dat zeker weet dat Bianco Carrara “C”het marmer is waar u keuze naar uit gaat pas dan wordt de overeenkomst tussen de partijen gesloten. Kuipers Natuursteen zal er vervolgens voor zorgen dat het Bianco Carrara “C”op de juiste plaats en tijd wordt afgeleverd

Vragen over Bianco Carrara “C” marmer
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Bianco Carrara “C” marmer, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 77,86

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 157,86