Trani Fiorito

Trani Fiorito is een kalksteensoort die gewonnen wordt in Italië. Net zoals alle ander kalksteensoorten is Trani Fiorito geaderd. De steen heeft een licht roze met beige kleur.
Trani Fiorito is minder geschikt voor buiten aangezien deze niet vorstbestendig is. Trani Fiorito Heeft een hardheid van 3,5 en is daarmee iets harder dan de meeste marmersoorten.
Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Oriënteren op Trani Fiorito
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Trani Fiorito heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke natuursteensoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Trani Fiorito.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Trani Fiorito komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Trani Fiorito te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Trani Fiorito
Op het moment dat u zeker bent dat Trani Fiorito het de natuursteensoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Trani Fiorito bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Trani Fiorito kalksteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Trani Fiorito kalksteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 80,06

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 160,06