Travertin, Earl Grey

Travertin Earl Grey is een natuursteensoort die gewonnen wordt in Portugal. Het is een open steen en als deze niet gestopt wordt is deze prima ook buiten te gebruiken en dus vorstbestendig. Travertin Earl Grey is een kalksteen en daarom niet bestendig tegen zuren. Het is wel een soort dat gebruikt kan worden in natte ruimtes.
Travertin Earl Grey heeft zoals de meeste marmersoorten een hardheid van 3.
Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Oriënteren op Travertin Earl Grey
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Travertin Earl Grey heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke natuursteensoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Travertin Earl Grey.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Travertin Earl Grey komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Travertin Earl Grey te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Travertin Earl Grey
Op het moment dat u zeker bent dat Travertin Earl Grey het de natuursteensoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Travertin Earl Grey bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Travertin Earl Grey natuursteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Travertin Earl Grey natuursteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 43,72

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 123,72