Olifant

Olifant is een kalksteensoort die gewonnen in Noord –Afrika. Aangezien het een kalksteen is is deze niet zuurbestendig. Hij is daar in tegen wel binnen en buiten te gebruiken. Hij heeft een hardheid van 3.

Deze kalksteensoort is leverbaar met strak afgezaagde kanten maar ook met verouderde kanten waardoor deze een wat robuuster uiterlijk heeft.

Afwijkende maten dan op de site staan zijn ook altijd te regelen op aanvraag.

Oriënteren op Olifant kalksteen
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Olifant heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke kalksteensoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Olifant kalksteen.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Olifant kalksteen komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Olifant te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Olifant
Op het moment dat u zeker bent dat Olifant het de natuursteen is die wilt wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Olifant bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Olifant kalksteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Olifant kalksteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 69,37

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 149,37