Jura Grau

Jura Grau is een kalksteensoort die wordt gewonnen in Duitsland. Aangezien hij vorstbestendig is, is deze natuursteen zowel binnen als buiten als in natte ruimtes te gebruiken
Pas alleen wel op met zuren want zoals elke kalksteen is deze niet zuur bestendig

De hardheid van deze steen is 3.

Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Oriënteren op Jura Grau
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Jura Grau heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke natuursteensoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Jura Grau.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Jura Grau komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Jura Grau te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Jura Grau
Op het moment dat u zeker bent dat Jura Grau het de natuursteensoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Jura Grau bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Jura Grau natuursteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Jura Grau natuursteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 60,56

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 140,56