Travertin Romano Classico

Travertin Romano Classico is een beige kalksteen met duidelijke aders over de steen. Het wordt gewonnen in Tivoli, Italie. Door de vele openingen in de steen wordt deze altijd gestopt met steenlijm. Travertin is redelijk geschikt voor buiten. Helaas is Travertin niet zuurbestendig. De hardheid van Travertin is zoals meeste marmersoorten 3.
Afwijkende maten dan op de site staan zijn altijd mogelijk op aanvraag.

Oriënteren op Travertin Romano Classico marmer
Kuipers Natuursteen stelt u in de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dankzij deze offerte weet Kuipers Natuursteen naar welke natuursteensoort uw interesse uitgaat en ook hoeveel vierkante meters Travertin Romano Classico u wilt hebben.
De volgende stap zal door ons genomen worden door contact met u op te nemen om zeker te weten dat alle gegevens juist zijn en u nog wat extra informatie verschaffen over het Travertin Romano Classico indien nodig.
Als u voordat u het Travertin Romano Classico besteld de marmersoort met eigen ogen wilt zien dan is dit uiteraard mogelijk om dat bij Kuipers Natuursteen komt bekijken. Als u echt geïnteresseerd bent in één of twee soorten dan zouden wij ook langs kunnen komen zodat u kunt zien hoe het Travertin Romano Classico of een andere steensoort staat op de plaatst waar het uiteindelijk terecht komt.

De verkoop van Travertin Romano Classico
Als u zeker weet dat uw keuze is uitgegaan naar Travertin Romano Classico dan gaan we over tot het sluiten van een overeenkomst tussen beide partijen. Het Travertin Romano Classico zal door Kuipers Natuursteen op een afgesproken plaats en tijd het marmer worden afgeleverd.

Vragen over Travertin Romano Classico marmer
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Travertin Romano Classico marmer, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 84,15

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 164,15