Crema Marfil

Crema Marfil marmer is een geel/beige kalksteen uit Spanje. Crema Marfil marmer staat bekend om zijn egale structuur en de dunne (meestal) bruine aders die door de steen lopen. Crema Marfil marmer geeft uw vloer een elegante, tijdloze en luxe uitstraling.
Crema Marfil is niet vorstbestendig en daarom niet geschikt voor buiten en het is daarintegen wel geschikt voor natte ruimtes.
Let bij Crema Marfil wel goed op met zuur want Crema Marfil is niet zuurbestendig.
De hardheid van Crema Marfil is 3.

De basis formaten van het Crema Marfil marmer is 60x60 cm, maar ook andere maten zijn door Kuipers Natuursteen op aanvraag leverbaar.

Orienteren op Crema Marfil marmer
Wanneer u daadwerkelijk geïnteresseerd bent in de aanschaf van Crema Marfil marmer, kunt u bij ons, geheel vrijblijvend, een offerte opvragen. Op basis van deze offerte weten wij in welke marmer soort u geïnteresseerd bent en hoeveel vierkante meter u hiervan nodig denkt te hebben.

Op basis van deze offerte zullen wij vervolgens contact met u opnemen om zeker te stellen dat u geleverd krijgt wat u wilt hebben, en u aanvullend over het Crema Marfil marmer te adviseren.

Daarnaast biedt Kuipers Natuursteen u de mogelijkheid om op locatie het Crema Marfil marmer en/of enige andere marmer soorten te bekijken. Dat kan bij ons, maar wij zijn zeker ook bereid om bij u op locatie langs te komen. Zo wordt u in staat gesteld om het Crema Marfil marmer te zien in de omgeving waar het gelegd zal worden.

De verkoop van Crema Marfil
Pas wanneer u zeker weet dat dit het marmer is dat uw wilt. Wordt de overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Vervolgens wordt door Kuipers Natuursteen het Crema Marfil marmer in de overeengekomen periode bij u geleverd.

Vragen over Crema Marfil marmer
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Crema Marfil marmer, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 82,45

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 162,45