Bianco Carrara "C/D"

Bianco Carrara is een van de bekendere marmersoorten.. Het is een marmersoort afkomstig uit Carrara een plaatsje in Italie. Het uiterlijk van Bianco Carrara is wit met grijze aders. Er zijn meerdere soorten Bianco Carrara waaronder Bianco Carrara “C”en “C/D” Het verschil tussen deze twee is dat “C”meestal witter en heeft een rustiger uiterlijk dan “C/D”

Bianco Carrara is vorstbestendig en daarom geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook voor natte ruimtes is dit een prima natuursteen echter moet er wel opgepast worden met zuren aangezien deze marmersoort niet zuurbestendig is.

Afwijkende maten dan op de site staan zijn altijd mogelijk op aanvraag.

Oriënteren op Bainco Carrara “C/D” marmer
Kuipers Natuursteen stelt u in de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dankzij deze offerte weet Kuipers Natuursteen naar welke natuursteensoort uw interesse uitgaat en ook hoeveel vierkante meters Bianco Carrara “C/D” u wilt hebben.
De volgende stap zal door ons genomen worden door contact met u op te nemen om zeker te weten dat alle gegevens juist zijn en u nog wat extra informatie verschaffen over het Bianco Carrara “C/D” indien nodig.
Als u voordat u het Bianco Carrara “C/D” besteld de marmersoort met eigen ogen wilt zien dan is dit uiteraard mogelijk om dat bij Kuipers Natuursteen komt bekijken. Als u echt geïnteresseerd bent in één of twee soorten dan zouden wij ook langs kunnen komen zodat u kunt zien hoe het Bianco Carrara “C/D”of een andere steensoort staat op de plaatst waar het uiteindelijk terecht komt.

Er bestaat bij Kuipers Natuursteen uiteraard ook de mogelijkheid om bij ons het Bianco Carrara “C” of andere soorten natuursteen te komen bekijken. Mocht u echt geïnteresseerd zijn en u wilt weten hoe de steensoort staat op de locatie waar hij uiteindelijk komt te liggen zijn wij ook beried om langs te komen.


De verkoop van Bianco Carrara “C/D”
Als u zeker weet dat uw keuze is uitgegaan naar Bianco Carrara “C/D” dan gaan we over tot het sluiten van een overeenkomst tussen beide partijen. Het Bianco Carrara “C/D” zal door Kuipers Natuursteen op een afgesproken plaats en tijd het marmer worden afgeleverd.


Vragen over Bianco Carrara “C/D” marmer
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Bianco Carrara “C/D” marmer, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 68,74

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 148,74