Vietnamees Hardsteen

Vietnamees hardsteen is een hardsteensoort die zoals het al zegt, gewonnen wordt in Vietnam. Één van de verschillen tussen het hardsteen uit Vietnam en het hardsteen uit België is dat er in Vietnamees hardsteen veel minder fossielen zitten. Hardsteen is niet zuurbestendig maar wel vorst bestendig en daarom zowel binnen als buiten te gebruiken.
De soort die wij verkopen is verouderd doordat deze getrommeld is. Het uiterlijk is daardoor wat robuuster en wat minder kras- en vlekgevoelig.
Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Oriënteren op Vietnamees hardsteen
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Vietnamees hardsteen heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke natuursteesoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Vietnamees hardsteen.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Vietnamees hardsteen komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Vietnamees hardsteen te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Vietnamees hardsteen
Op het moment dat u zeker bent dat Vietnamees hardsteen de natuursteensoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Vietnamees hardsteen bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Vietnamees hardsteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Vietnamees hardsteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 59,30

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 139,30