Enostyl

Belgisch hardsteen enostyle is een hardsteensoort zoals de naam al doet vermoeden uit België. Belgisch hardsteen enostyle is een hardsteen met een meer of minder uitgesproken blauw grijze kleur. In Belgisch hardsteen zitten veel resten van diertjes met een kalksteenskelet die veelal op de zeebodem leefden.
Enostyle hardsteen heeft een versneld verouderingsproces doorgemaakt. Hierdoor heeft het de uitstraling van de vloeren in oude historisch panden zoals kerken.
Belgisch hardsteen is in tal van verschillende maten en afwerkingen te bestellen, zitten uw maten niet in het systeem, neem dan contact met ons op. Andere afmetingen of kwaliteiten zijn op aanvraag leverbaar.

Orienteren op Belgisch Hardsteen
Wanneer u daadwerkelijk geïnteresseerd bent in de aanschaf van dat Belgisch Hardsteen, kunt u bij ons, geheel vrijblijvend, een offerte opvragen. Op basis van deze offerte weten wij in welke hardsteensoort u geïnteresseerd bent en hoeveel vierkante meter u hiervan nodig denkt te hebben.

Op basis van deze offerte zullen wij vervolgens contact met u opnemen om zeker te stellen dat u geleverd krijgt wat u wilt hebben, en u aanvullend over het Belgisch hardsteen te adviseren.

Daarnaast biedt Kuipers Natuursteen u de mogelijkheid om op locatie het Belgisch hardsteen enostyle en/of enige andere hardsteen soorten te bekijken. Dat kan bij ons, maar wij zijn zeker ook bereid om bij u op locatie langs te komen. Zo wordt u in staat gesteld om het Belgisch hardsteen enostyle te zien in de omgeving waar het gelegd / gebruikt zal worden.

Verkoop Belgisch hardsteen
Pas wanneer u zeker weet dat Belgisch hardsteen enostyle de natuursteen is die uw wilt, dan gaan we over tot de daadwerkelijke verkoop van Belgsich hardsteen. Vervolgens wordt door Kuipers Natuursteen het Belgisch hardsteen enostyle in de overeengekomen periode bij u afgeleverd.

Vragen over verkoop Belgisch Hardsteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Belgisch Hardsteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 137,17

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 217,17