Nero assoluto

Nero Assoluto is een granietsoort uit Zuid-Afrika. Het is zowel voorts- en zuurbestendig. Hierdoor is het overal te gebruiken en toe te passen dus zowel binnen als buiten en in de natte ruimtes.

De hardheid van deze steen ligt tussen de 5 en 6,5 en ligt dus beduidend hoger dan bijvoorbeeld marmer waar de hardheid maar 3 is.

Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Oriënteren op Nero Assoluto
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Nero Assoluto heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke natuursteensoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Nero Assoluto.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Nero Assoluto komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Nero Assoluto te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Nero Assoluto
Op het moment dat u zeker bent dat Nero Assoluto het de natuursteensoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Nero Assoluto bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Nero Assoluto natuursteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Nero Assoluto natuursteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 119,08

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 199,08