Star Galaxy

Star Galaxy is een granietsoort uit India. Het is zowel voorts- en zuurbestendig. Hierdoor is het overal te gebruiken en toe te passen dus zowel binnen als buiten en in de natte ruimtes.

De hardheid van deze steen ligt tussen de 5 en 6,5 en ligt dus beduidend hoger dan bijvoorbeeld marmer waar de hardheid maar 3 is.

Op aanvraag zijn ook afwijkende maten bij Kuipers Natuursteen mogelijk.

Oriënteren op Star Galaxy
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in het aanschaffen van Star Galaxy heeft u de mogelijkheid om bij Kuipers Natuursteen een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Door middel van deze offerte weten wij naar welke natuursteensoort uw interesse uitgaat en hoeveel vierkante meters u nodig heeft.

Door de door u doorgegeven gegevens in de offerte zullen wij contact met u opnemen om zeker te weten wat u geleverd wilt hebben en om meer informatie te verstrekken over Star Galaxy.

Bij Kuipers Natuursteen kunt u op meerdere locaties het Star Galaxy komen bekijken. Wij bieden ook de mogelijkheid om bij u langs te komen om op deze manier het Star Galaxy te zien in de omgeving waar het uiteindelijk terecht zal komen.

De verkoop van Star Galaxy
Op het moment dat u zeker bent dat Star Galaxy het de natuursteensoort is die wilt, wordt er een overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Dan zal Kuipers Natuursteen het Star Galaxy bestellen en op de overeengekomen datum bij u afleveren.

Vragen over Star Galaxy natuursteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Star Galaxy natuursteen, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 116,72

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 196,72