Nero Impala dark India

De Nero Impala die Kuipers Natuursteen leverd is afkomstig uit Zuid-Afrika. Impala is zoals de meeste graniet soorten zuur- en vorstbestendig en daarom zeer geschikt voor zowel binnen als buiten.

Het voordeel van graniet ten opzichte van marmer is dat graniet veel harder is dan marmer en daardoor dus minder snel zal slijten. Marmer heeft een hardheid van 3 waar de meeste granietsoorten een hardheid hebben van 5. Impala heeft zelfs een hardheidtussen de 5,5 en 6,5.

Afwijkende maten dan die op de site staan zijn altijd mogelijk op aanvraag.

Orienteren op Nero Impala graniet
Wanneer u daadwerkelijk geïnteresseerd bent in de aanschaf van Nero Impala graniet, kunt u bij ons, geheel vrijblijvend, een offerte opvragen. Op basis van deze offerte weten wij in welke graniet soort u geïnteresseerd bent en hoeveel vierkante meter u hiervan nodig denkt te hebben.

Op basis van deze offerte zullen wij vervolgens contact met u opnemen om zeker te stellen dat u geleverd krijgt wat u wilt hebben, en u aanvullend over het Nero Impala graniet te adviseren.

Daarnaast biedt Kuipers Natuursteen u de mogelijkheid om op locatie het Nero Impala graniet en/of enige andere graniet soorten te bekijken. Dat kan bij ons, maar wij zijn zeker ook bereid om bij u op locatie langs te komen. Zo wordt u in staat gesteld om het Nero Impala graniet te zien in de omgeving waar het gelegd zal worden.

De verkoop van Nero Impala
Pas wanneer u zeker weet dat dit het graniet is dat uw wilt. Wordt de overeenkomst tussen beide partijen gesloten. Vervolgens wordt door Kuipers Natuursteen het Nero Impala graniet in de overeengekomen periode bij u geleverd.

Vragen over Nero Impala graniet
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over de verkoop van Nero Impala graniet, of u wilt advies wat u het beste aan kunt schaffen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.


Afwerking

Formaten

Prijs
Prijs per vierkante meter (M²) € 73,93

Benodigd:

Bij een orderbedrag tot € 1.000
geldt een toeslag van € 80

Prijzen onder voorbehoud.

Totaal: € 153,93