Leisteen wordt vaak door elkaar gehaald met kleisteen. Dit komt doordat kleisteen door hoge druk en warmte ooit is omgevormd tot leisteen. Om die reden is het onderhoud van leisteen gelijk aan die van kleisteen. Doordat de tegels van leisteen gelaagd zijn is slijpen, schuren en polijsten niet mogelijk. Leisteen kan echter wel volledig gereinigd worden met speciale middelen en vervolgens kan de gehele vloer ingezet worden met leisteenolie. Dit zorgt ervoor dat het leisteen water en vuil afstotend wordt en weer een mooie donkere kleur krijgt.

Renovatie leisteen
Als uw leistenen of kleistenen tegel los liggen of gebroken zijn dan kunnen wij deze met gemak voor u vervangen. Is uw leistenen vloer verzakt dan kan Kuipers Natuursteen deze natuurlijk voor u verhogen.

Onderhoudscontract leisteen
Indien u zeker wilt weten dat uw leistenen vloer of uw andere leistenen toepassing altijd de perfecte uitstraling heeft, of wanneer u zelf niet meer naar het onderhoud van uw leistenen vloer of andere leistenen toepassing wilt omkijken, dan kunt u bij ons een onderhoudscontract voor uw leistenen vloer afsluiten. Door het sluiten van een onderhoudscontract weet u zeker dat deze altijd in perfecte staat zal zijn.

Wilt u meer weten over onze onderhoudscontracten klik dan hier. Wilt u direct contact met ons opnemen klik dan hier.

Verdere vragen over leisteen
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog verdere vragen over leisteen onderhoud, of u wilt advies wat u het beste met uw leistenen vloer kan doen, neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van passend advies.