Wanneer het natuursteen niet zo erg beschadigd of kaal is dat het schuren of slijpen van het natuursteen niet nodig is, dan is het natuursteen polijsten een oplossing . Met het natuursteen polijsten brengt u de glans weer omhoog en de zullen door het natuursteen polijsten de kleinere krasjes verdwijnen.

Wat is natuursteen polijsten
Bij het polijsten van natuursteen wordt door het gebruik van diamantenschijven of pads met steeds fijner wordend diamant het natuursteen steeds dichter gepolijst waardoor steeds meer glans optreed. Bij het natuursteen polijsten kunt u dus zelf bepalen welke glans u wilt hebben. Dit kan door het polijsten van het natuursteen van gezoet tot hoogglans.

Wanneer kunt u uw natuursteen polijsten
U kunt u natuursteen enkel polijsten wanneer deze niet te erg beschadigd is. Diepere krassen gaan er namelijk bij het natuursteen polijsten niet uit. Als dat het geval is raad Kuipers Natuursteenonderhoud u toch echt aan het natuursteen te schuren of het natuursteen te laten slijpen.

Verdere vragen over natuursteen polijsten
Indien uw verdere vragen heeft over het natuursteen polijsten, of u wilt advies wat u het beste met uw natuurstenen vloer, dan wel natuurstenen schouw of wand kunt doen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies.