Indien uw granito vloer kaal gelopen is of in uw granito aanrechtblad diepe krassen zitten, dan kunt u, om uw granito weer in de oorspronkelijke staat te herstellen het granito schuren, ook wel granito slijpen genaamd. Door het slijpen of schuren van granito wordt uw granito weer als nieuw. Kuipers Natuursteenonderhoud is gespecialiseerd in het schuren van uw granito vloeren en/of granito aanrechtbladen.

Wat is granito schuren / granito slijpen?
Bij het granito schuren, schuren wij een klein gedeelte van de toplaag van het granito. Het voordeel van het schuren van het granito is dat je in een nieuwe laag van het granito komt, waar geen vlekken, krassen en kale plekken zichtbaar zijn. Na het granito slijpen zal het vaak zo zijn dat de steentjes meer te zien zijn en het cement wat ertussen zit minder. Dit heeft tot gevolg dat het granito na slijpen vaak mooier is, dan toen het granito voor het eerst werd opgeleverd.

Vragen over granito schuren / granito slijpen
Indien uw verdere vragen heeft over het granito schuren, dan wel granito slijpen, of u wilt advies wat u het beste met uw granito vloer, dan wel granito schouw of wand kunt doen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag vrijblijvend van passend advies.

 voor klein

stap 3 klein

na klein