Indien uw granito vloer, dan wel granito aanrechtblad zodanig verzakt of beschadigd is, dat deze doormiddel van schuren niet meer in de oude staat te herstellen is, dan kan Kuipers Natuursteenonderhoud deze granito vloer, schouw of dit granito blad voor u renoveren. Voor het granito renoveren gebruikt Kuipers Natuursteenonderhoud verschillende technieken.

Aanhelen granito
Kuipers Natuursteenonderhoud kan wanneer granito stukken ontbreken of wanneer nieuwe granito stukken gestort moeten worden, deze stukken aanhelen. Granito aanhelen vindt plaats door eerst het oude gedeelte goed uit te frezen, om vervolgens een mix van steentjes en cement in het uitgefreesde gedeelte te storten. Voor het aanhelen van granito heeft Kuipers Natuursteenonderhoud nagenoeg alle soorten en maten steentjes op voorraad zodat wij direct en zonder kwaliteitsverschil alle soorten granito kunnen namaken.

Herstellen granito
Wanneer vervangen van granito niet noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij (kleine) schuren en/of gaatjes in het granito, dan kan Kuipers Natuursteenonderhoud deze bij het renoveren van het granito doormiddel van speciale steenlijm weer herstellen. Ook deze renovatie van het granito brengt uw granito object weer (nagenoeg) terug naar de oorspronkelijke staat.

Na renoveren granito het schuren en polijsten
Omdat er na het renoveren van granito de verschillende delen een andere uitstraling kunnen hebben, zullen wij u vaak adviseren om, na het granito renoveren, de rest van de vloer te laten schuren en polijsten. Dit om het allerbeste resultaat en de gehele granito vloer, dan wel het granito aanrechtblad dezelfde uitstraling te laten krijgen.

Vragen over granito renoveren
Indien uw verdere vragen heeft over het renoveren van granito, of u wilt advies wat u het beste met uw granito vloer, dan wel granito aanrechtblad of wand kunt doen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag vrijblijvend van passend advies.

 voor klein

stap 3 klein

na klein