Wanneer u de glans van uw granito vloer of granito schouw enkel weer wilt herstellen naar de oorspronkelijke staat. Dan kunt u voor granito kristalliseren kiezen door Kuipers Natuursteenonderhoud.

Wat is granito kristalliseren?
Waarbij zowel het renoveren van granito, het slijpen en schuren van granito en het polijsten van granito in beginsel nagenoeg hetzelfde proces wordt gehanteerd, is het granito kristalliseren duidelijk een ander proces. Bij het granito kristalliseren wordt, in tegenstelling tot het renoveren, schuren en polijsten, gebruik gemaakt van een poeder dat in combinatie met water en het granito een chemische reactie veroorzaakt.
Tijdens het granito kristalliseren van uw vloer of granito schouw worden de minuscuul kleine krasjes in uw granito vloer gevuld, waardoor uw vloer meer zal gaan glimmen.

Wanneer niet granito kristalliseren?
Grote krassen en beschadigingen in uw granito worden echter door het granito kristalliseren niet gevuld. Daarom zullen, wanneer u kiest voor het kristalliseren van uw vloer, grote krassen en kaal gelopen plekken in uw granito zichtbaar blijven. Is dit het geval, dan raden wij aan u granito vloer of granito schouw te laten renoveren, schuren en/of polijsten.

Vragen over granito kristalliseren
Indien uw verdere vragen heeft over het granito kristalliseren, of u wilt advies wat u het beste met uw granito vloer, dan wel granito schouw of wand kunt doen, neem dat contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies.

 voor klein

stap 3 klein

na klein